01.jpg02.jpg03.jpg04.jpg05.jpg06.jpg07.jpg08.jpg09.jpg10.jpg11.jpg12.jpg13.jpg14.jpg15.jpg16.jpg17.jpg18.jpg19.jpg20.jpg21.jpg22.jpg23.jpg24.jpg25.jpg26.jpg27.jpg28.jpg29.jpg30.jpg31.jpg32.jpg33.jpg34.jpg35.jpg36.jpg37.jpg38.jpg39.jpg40.jpg41.jpg42.jpg43.jpg44.jpg45.jpg46.jpg47.jpg48.jpg49.jpg50.jpg51.jpg52.jpg53.jpg54.jpg55.jpg56.jpg57.jpg58.jpg59.jpg

Poniedziałek – 29 października

  • Śniadanie: Płatki jaglane na mleku z rodzynkami, pieczywo mieszane z masłem, serek śmietankowy „Almette”, herbata z cytryną
  • Obiad: Zupa kartoflanka z pieczonym porem, pulpety w sosie pieczeniowym, kasza jęczmienna, ogórek kwaszony, sok
  • Podwieczorek: Pieczywo mieszane z masłem, szynka gotowana, sałata, pomidor świeży, herbata z cytryną, owoc

Wtorek – 30 października

  • Śniadanie: Kakao na mleku, pieczywo mieszane z masłem, pasta mięsna ze szczypiorkiem, ogórek świeży, herbata z cytryną
  • Obiad: Zupa ogórkowa z ziemniakami, udko z kurczaka, ryż, marchewka z groszkiem, kompot
  • Podwieczorek: Grahamka z masłem, kiełbasa krakowska, papryka świeża, herbata owocowa, owoc

Środa – 31 października

  • Śniadanie: Kawa zbożowa na mleku, pieczywo mieszane z masłem, polędwica drobiowa, pomidor świeży, herbata z cytryną
  • Obiad: Zupa kapuśniak z ziemniakami, makaron z sosem bolońskim, kompot
  • Podwieczorek: Grahamka z masłem, kiełbasa krakowska, ogórek świeży, chrupki kukurydziane, rumianek z cytryną, owoc

Czwartek – 1 listopada - Wszystkich Świętych

  • Śniadanie:
  • Obiad:
  • Podwieczorek: 

Piątek – 2 listopada

  • Śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem, ser biały, dżem truskawkowy, herbata z cytryną
  • Obiad: Zupa pomidorowa, z ryżem, makaron z truskawkami, kompot
  • Podwieczorek: Pieczywo mieszane z masłem, polędwica sopocka, ogórek świeży, herbata owocowa, owoc

Poniedziałek – 5 listopada

  • Śniadanie: Śniadanie: Płatki Musli na mleku, pieczywo mieszane z masłem, ser żółty „Salami”, sałata, ogórek świeży, herbata z cytryną
  • Obiad: Zupa pomidorowa z ryżem, kotlet mielony, ziemniaki, warzywa gotowane na parze, sok
  • Podwieczorek: Pieczywo mieszane z masłem, indyk na biało, sałata, pomidor, herbata owocowa, owoc

Wtorek – 6 listopada

  • Śniadanie: Kakao na mleku, pieczywo mieszane z masłem, polędwica drobiowa, sałata, papryka świeża, herbata z cytryną
  • Obiad: Zupa z zielonych warzyw z ziemniakami, potrawka z indyka z warzywami, ryż, kompot
  • Podwieczorek: Pieczywo mieszane z masłem, jajko gotowane, ogórek świeży, słomka ptysiowa, mięta z jabłkiem, owoc

Środa – 7 listopada

  • Śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem, szynka gotowana, sałata, pomidor, herbata z cytryną
  • Obiad: Rosół, schab gotowany w sosie naturalnym, ziemniaki, surówka z marchewki, kompot
  • Podwieczorek: Babeczki piaskowe wypiekane na miejscu, jogurt naturalny, herbata owocowa, owoc

Czwartek – 8 listopada

  • Śniadanie: Kawa zbożowa na mleku, pieczywo mieszane z masłem, pasztet z indyka, ogórek kwaszony, sałata, herbata z cytryną
  • Obiad: Zupa kalafiorowa z ziemniakami, krokiety z mięsem, surówka z kapusty pekińskiej, kompot
  • Podwieczorek: Grahamka z masłem, kiełbasa szynkowa, ogórek świeży, sałata, herbata owocowa, owoc

Piątek – 9 listopada

  • Śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem, pasta z ryby wędzonej ze szczypiorkiem, ogórek kwaszony, sałata, herbata z cytryną
  • Obiad: Zupa jarzynowa z zacierkami, filet z dorsza, ziemniaki, fasolka szparagowa gotowana, kompot
  • Podwieczorek: Kasza manna na mleku z sokiem malinowym, marchewka do chrupania, rumianek z cytryną, owoc

owoce

Początek strony