01.jpg02.jpg03.jpg04.jpg05.jpg06.jpg07.jpg08.jpg09.jpg10.jpg11.jpg12.jpg13.jpg14.jpg15.jpg16.jpg17.jpg18.jpg19.jpg20.jpg21.jpg22.jpg23.jpg24.jpg25.jpg26.jpg27.jpg28.jpg29.jpg30.jpg31.jpg32.jpg33.jpg34.jpg35.jpg36.jpg37.jpg38.jpg39.jpg40.jpg41.jpg42.jpg43.jpg44.jpg45.jpg46.jpg47.jpg48.jpg49.jpg50.jpg51.jpg52.jpg53.jpg54.jpg55.jpg56.jpg57.jpg58.jpg59.jpg

Poniedziałek – 21 maja

  • Śniadanie: Płatki owsiane na mleku z rodzynkami, pieczywo mieszane z masłem, serek Almette, ogórek świeży, herbata z cytryną
  • Obiad: Zupa krupnik z kaszy jęczmiennej, zrazy z mięsa wieprzowego, sałata lodowa z jogurtem, ziemniaki, sok
  • Podwieczorek: Bułka paryska z masłem, indyk na biało, sałata, pomidor, herbata owocowa, owoc

Wtorek – 22 maja

  • Śniadanie: Kakao, pieczywo mieszane z masłem, szynka biała formowana, papryka, herbata z cytryną
  • Obiad: Zupa biały barszcz z ziemniakami, makaron spaghetti z sosem pomidorowym i kawałkami szynki, kompot
  • Podwieczorek :Grahamka z masłem, kiełbasa szynkowa, ogórek świeży, mięta z jabłkiem, owoc

Środa – 23 maja

  • Śniadanie: Kawa zbożowa na mleku, pieczywo mieszane z masłem, polędwica drobiowa, ogórek kiszony, herbata z cytryną
  • Obiad: Zupa z botwinki z ziemniakami, schab w sosie pieczeniowym, kasza gryczana, surówka z marchewki, kompot
  • Podwieczorek: Kajzerka z masłem, jajko gotowane, sałata, pomidor, herbata owocowa, owoc

Czwartek – 24 maja

  • Śniadanie:Kawa inka a mleku, pieczywo mieszane z masłem, pasztet z indyka, papryka, herbata z cytryną
  • Obiad: Zupa ogórkowa z ziemniakami, udko z pieca, ziemniaki, marchewka z groszkiem, kompot
  • Podwieczorek: Bułka paryska z masłem, szynka gotowana, ogórek świeży, rumianek z cytryną, owoc

Piątek – 25 maja

  • Śniadanie: Musli na mleku, pieczywo mieszane z masłem, ser biały z jogurtem i szczypiorkiem, pomidor, herbata z cytryną
  • Obiad: Zupa pieczarkowa z ziemniakami, ryż zapiekany z jabłkiem i sosem śmietanowym, sok
  • Podwieczorek: Budyń śmietankowy z sokiem malinowym, marchewka do chrupania, herbata owocowa, owoc

Poniedziałek – 28 maja

  • Śniadanie: Płatki jaglane na mleku z rodzynkami, pieczywo mieszane z masłem, ser żółty „Salami”, ogórek świeży, herbata z cytryną
  • Obiad: Zupa zacierkowa z zieloną pietruszką, kotlet mielony, ziemniaki, mix warzyw gotowanych na parze, kompot
  • Podwieczorek: Bułka paryska z masłem, kurczak po królewsku, sałata, pomidor, herbata owocowa, owoc

Wtorek – 29 maja

  • Śniadanie: Kakao, pieczywo mieszane z masłem, polędwica sopocka, papryka, herbata z cytryną
  • Obiad: Zupa jarzynowa z ryżem, polędwiczki drobiowe w panierce orkiszowej, ziemniaki, buraczki zasmażane, kompot
  • Podwieczorek: Zapiekanki z bagietki z szynką i serem żółtym, herbata owocowa, owoc

Środa – 30 maja

  • Śniadanie: Kawa zbożowa na mleku, pieczywo mieszane z masłem, szynka gotowana, pomidor, herbata z cytryną
  • Obiad: Zupa grochowa z ziemniakami, pierogi z serem i sosem śmietanowo - waniliowym, kompot
  • Podwieczorek: Kajzerka z masłem, schab pieczony, ogórek świeży, herbata owocowa, owoc

 owoce

Początek strony